συζήτηση Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

Φυλλόμορφος να δειπνήσει εστιατορίων καπλαμάδων επιτραπέζιος 0.3cbm όγκος με τη στερεά ξύλινη βάση Subuliform

Φυλλόμορφος διπλός πίνακας εστιατορίων καπλαμάδων χρώματος με τη στερεά ξύλινη βάση Subuliform

 

 

 

Idt-732 εμπορική επιτραπέζια προδιαγραφή εστιατορίων
Όνομα στοιχείων Εμπορικός πίνακας εστιατορίων
Στοιχείο αριθ. Idt-732
Χρησιμοποιημένος για Εστιατόριο, φραγμός, ξενοδοχείο και καφέδες
Επί παραγγελία Ευρείες επιλογές μεγέθους & χρώματος
Στεγανοποιήστε ΝΑΙ
Δείγμα διαθέσιμο Κανένα απόθεμα
Όγκος 0,3 cbm
Εγκαταστήστε ΝΑΙ
Εσωτερική & υπαίθρια χρήση Εσωτερικός

 

 

 

 

Idt-732 εμπορική άποψη επιτραπέζιας λεπτομέρειας εστιατορίων
Φυλλόμορφος να δειπνήσει εστιατορίων καπλαμάδων επιτραπέζιος 0.3cbm όγκος με τη στερεά ξύλινη βάση Subuliform Φυλλόμορφος να δειπνήσει εστιατορίων καπλαμάδων επιτραπέζιος 0.3cbm όγκος με τη στερεά ξύλινη βάση Subuliform

 

 

 

  1. Ποιο είναι το υλικό αυτού του να δειπνήσει πίνακα; Μπορείτε να το εξηγήσετε λεπτομερώς; - Επιτραπέζιο πρόσωπο: Το φύλλο πλαστικού με τον ξύλινο καπλαμά σιταριού, διπλό σχέδιο χρώματος καθιστά αυτόν τον να δειπνήσει πίνακα ζωηρό και φωτεινό. Η άνευ ραφής κοινή επιφάνεια παρουσιάζει τέλεια τεχνολογία. Επιτραπέζια βάση: Κοιλαμένο στερεό ξύλο στη μορφή subuliform.
  2. Μπορώ να αλλάξω το επιτραπέζιο χρώμα εάν Ι donot όπως το; - Ναι. Υποστηρίζουμε επί παραγγελία. Παρέχουμε πάνω από 30 διαφορετικά είδη φυσικού σχεδίου καπλαμάδων για την επιλογή σας. 
  3. Τι γίνεται με το μέγεθος του να δειπνήσει πίνακα;  - Το τυποποιημένο μέγεθός μας για να δειπνήσει idt-732 τον πίνακα είναι διάμετρος 80cm με το ύψος 75cm. Αλλά εν τω μεταξύ, υποστηρίζουμε επί παραγγελία, οποιοδήποτε μέγεθος γιατί είμαστε δυνατοί. Ευγενικά επαφή με τις πωλήσεις μας για να πάρει τις λεπτομέρειες. 
  4. Ποιο είναι MOQ σας; - Καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής που περιορίζεται, οποιαδήποτε ποσότητα δεν χαιρετίζεται. (ευγενικά σημείωση: Για oversea τον αγοραστή, η αγορά εμπορευματοκιβωτίων θα είναι ο καλύτερος τρόπος να σωθεί η στέλνοντας αμοιβή σας. Μπορείτε να αναμίξετε το διαφορετικό στοιχείο σε ένα εμπορευματοκιβώτιο, συμπεριλαμβανομένων των καρεκλών, των πινάκων και των καναπέδων.)
  5. Είναι η πραγματική εικόνα του προϊόντος σας; - Υποσχόμαστε τα όλα προϊόντα μας είμαστε 100% σε μετρητά πυροβολισμός, η υποδοχή ακολουθεί το επίσημο κανάλι το https://www.youtube.com/channel/UCNbtDTjP-kRXSWNxc8u4SGw?view_as=subscriber YOUTUBE μας, πάνω από 200 διαφορετικά είδη βίντεο του προϊόντος ενημερώνουν τώρα!
  6. Παρέχετε την υπηρεσία αποστολής; - Ναι, θα αγαπούσαμε να βοηθήσουμε μια καλή στέλνοντας αποστολέα για τον πελάτη μας, και να σας παρέχουμε τα καλύτερα έξοδα αποστολής (δεδομένου ότι εμείς γνωστοί) για την αναφορά σας. Εν τω μεταξύ, εάν μπορείτε να βρείτε καλύτερα το ένα από μόνοι σας, είμαστε πολύ ανοικτοί για να συνεργαστούμε με δικούς σας.

Αποκτήστε την καλύτερη τιμή για

Φυλλόμορφος να δειπνήσει εστιατορίων καπλαμάδων επιτραπέζιος 0.3cbm όγκος με τη στερεά ξύλινη βάση Subuliform
Φυλλόμορφος να δειπνήσει εστιατορίων καπλαμάδων επιτραπέζιος 0.3cbm όγκος με τη στερεά ξύλινη βάση Subuliform
Να συνεχίσει
Λαϊκή κατηγορία Όλα