συζήτηση Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

Επικαλυμμένα να δειπνήσει βελούδου ξύλινα εμπορικά έπιπλα εδρών με το διαμορφωμένο οπίσθιο στήριγμα

Μπλε επικαλυμμένη χρώμα ξύλινη να δειπνήσει βελούδου έδρα με το διαμορφωμένο οπίσθιο στήριγμα

 

 

 

Iw-188 ξύλινες πληροφορίες εδρών εστιατορίων

Όνομα στοιχείων

Ξύλινη να δειπνήσει εστιατορίων καρέκλα

Στοιχείο αριθ.

Iw-188

Χρησιμοποιημένος για

Εστιατόριο, φραγμός, ξενοδοχείο, γεγονός, γραφείο, γάμος

Επί παραγγελία

Επικαλυμμένες ευρείες επιλογές υφάσματος

Υλικό

Ξύλο + βελούδο

Δείγμα διαθέσιμο

ΚΑΝΕΝΑ απόθεμα

Όγκος

0.38cbm (2pcs σε ένα χαρτοκιβώτιο)

Εγκαταστήστε

Αριθ.

Εσωτερική & υπαίθρια χρήση

Εσωτερικός 

 

 

 

 

Iw-188 να δειπνήσει εστιατορίων άποψη εργοστασίων εδρών
Επικαλυμμένα να δειπνήσει βελούδου ξύλινα εμπορικά έπιπλα εδρών με το διαμορφωμένο οπίσθιο στήριγμα Επικαλυμμένα να δειπνήσει βελούδου ξύλινα εμπορικά έπιπλα εδρών με το διαμορφωμένο οπίσθιο στήριγμα

 

 

 

 

  1. Είστε ένα εργοστάσιο; Μπορώ να σας επισκεφτώ; - Ναι, είμαστε το εργοστάσιο επίπλων που εστιάζουν στα εμπορικά έπιπλα και το εργοστάσιό μου που βρίσκονται στην κωμόπολη Longjiang, πόλη Foshan, Κίνα. Η αίθουσα εκθέσεώς μας έχει περισσότερα από 300 διαφορετικά είδη προϊόντων που περιμένουν την επιλογή σας. Ευπρόσδεκτος μας επισκεφτείτε οποτεδήποτε.

  2. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα υφάσματος ή δέρματος χορηγώντας το αίτημά μου; - Ναι. Για τη να δειπνήσουμε καρέκλα, δεχόμαστε οποιοδήποτε δέρμα ή ύφασμα χρώματος Για το να δειπνήσουμε πίνακα, δεχόμαστε οποιεσδήποτε μέγεθος & μορφή Για τη διάταξη θέσεων θαλάμων, δεχόμαστε οποιοδήποτε χρώμα & μέγεθος & τη μορφή. Εν τω μεταξύ, η υποδοχή μας στέλνει το σχέδιο σχεδίου σας για επί παραγγελία.

  3. Έχετε οποιοδήποτε αίτημα BOQ; - Καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής που περιορίζεται, οποιαδήποτε ποσότητα δεν χαιρετίζεται. (ευγενικά σημείωση: Για oversea τον αγοραστή, η αγορά εμπορευματοκιβωτίων θα είναι ο καλύτερος τρόπος να σωθεί η στέλνοντας αμοιβή σας. Μπορείτε να αναμίξετε το διαφορετικό στοιχείο σε ένα εμπορευματοκιβώτιο, συμπεριλαμβανομένων των καρεκλών, των πινάκων και των καναπέδων.)

  4. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσής σας; - Για το τυποποιημένο προϊόν, συνήθως 7~15 ημέρες. Για τα επί παραγγελία έπιπλα, συνήθως 30~50 ημέρες.

  5. Προσφέρετε τα δείγματα; - Ναι, μπορούμε να παρέχουμε σε σας το δείγμα πριν από τη μαζική διαταγή την πολιτική δειγμάτων μας. Εάν θέλετε πάρτε τις περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλώ ευγενικά επαφή με τις πωλήσεις μας.

  6. Είναι η πραγματική εικόνα του προϊόντος σας; - Υποσχόμαστε τα όλα προϊόντα μας είμαστε 100% σε μετρητά πυροβολισμός, η ευπρόσδεκτη επαφή με μας παίρνει το βίντεο 360 βαθμού σχετικά με το προϊόν.

  7. Παρέχετε την υπηρεσία αποστολής; - Ναι, θα αγαπούσαμε να βοηθήσουμε μια καλή στέλνοντας αποστολέα για τον πελάτη μας, και να σας παρέχουμε τα καλύτερα έξοδα αποστολής (δεδομένου ότι εμείς γνωστοί) για την αναφορά σας. Εν τω μεταξύ, εάν μπορείτε να βρείτε καλύτερα το ένα από μόνοι σας, είμαστε πολύ ανοικτοί για να συνεργαστούμε με δικούς σας.

Αποκτήστε την καλύτερη τιμή για

Επικαλυμμένα να δειπνήσει βελούδου ξύλινα εμπορικά έπιπλα εδρών με το διαμορφωμένο οπίσθιο στήριγμα
Επικαλυμμένα να δειπνήσει βελούδου ξύλινα εμπορικά έπιπλα εδρών με το διαμορφωμένο οπίσθιο στήριγμα
Να συνεχίσει
Λαϊκή κατηγορία Όλα