συζήτηση Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

Διάταξη θέσεων πάγκων θαλάμων εστιατορίων ξενοδοχείων με τον επικαλυμμένους βραχίονα βελούδου και το πόδι χρωμίου χάλυβα

Το σύγχρονο πόδι χρωμίου ανοξείδωτου επικάλυψε την εμπορική διάταξη θέσεων θαλάμων καναπέδων βραχιόνων βελούδου για το εστιατόριο ξενοδοχείων

 

  1. ΥΦΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ. Καθίστε πίσω στην ασυναγώνιστη άνεση με τον αξιοπρόσεκτο καναπέ Fluere, που καυχάται μια ευδιάκριτη boxy σκιαγραφία. Το fluted τέρμα και το δονούμενο χρώμα λειτουργούν μαζί για να διατάξουν την προσοχή.

  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Στερεό ξύλινο πλαίσιο, συνδεμένες με γόμφους, κολλημένες και βιδωμένες ενώσεις. Το κάθισμα αναπηδιέται και η πλάτη είναι webbed. Τα πόδια είναι αυξήθηκαν χρυσό ανοξείδωτο ή μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα χρωμίου επίσης. Αυτά τα πόδια κάνουν ολόκληρο τον καναπέ φαίνονται περισσότεροι πολυτέλεια και κομψά.

  3. Επικαλυμμένο στο νεφελοειδές βελούδο βαμβακιού στο πιό πολυτελές ηλεκτρικό μπλε, είναι ένα αληθινό κομμάτι δήλωσης. Προσθέστε τα αφής μαξιλάρια ή καθίστε σε μια φανταστικά διαμορφωμένη κουβέρτα για ένα ευδιάκριτο σημείο εστίασης.

  4. Σημείωση: Οι εναλλακτικές επιλογές χρώματος είναι διαθέσιμες. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα σχεδίου μας για να συζητήσετε τις απαιτήσεις συνήθειας.

 

 

 

  1. Δέχεστε επί παραγγελία;  - Ναι. Για τη διάταξη θέσεων θαλάμων, παρέχουμε ευρέως την επιλογή υφάσματος/δέρματος, και δεχόμαστε οποιοδήποτε αίτημα μεγέθους & μορφής. Εν τω μεταξύ, η υποδοχή μας στέλνει το σχέδιο σχεδίου σας για επί παραγγελία.
  2. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσής σας; - Για τη συλλογή στην τυποποιημένη γραμμή προϊόντων μας, συνήθως 15~ 25 ημέρες. Για γίνοντη την πελάτης διάταξη θέσεων θαλάμων, συνήθως 30~50 ημέρες.
  3. Ποιο είναι MOQ σας; - Καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής που περιορίζεται, οποιαδήποτε ποσότητα δεν χαιρετίζεται. (ευγενικά σημείωση: Για oversea τον αγοραστή, η αγορά εμπορευματοκιβωτίων θα είναι ο καλύτερος τρόπος να σωθεί η στέλνοντας αμοιβή σας. Μπορείτε να αναμίξετε το διαφορετικό στοιχείο σε ένα εμπορευματοκιβώτιο, συμπεριλαμβανομένων των καρεκλών, των πινάκων και των καναπέδων.)
  4. Ποια είναι η εξουσιοδότησή σας; - Παρέχουμε 5 έτη εξουσιοδότησης σχετικά με το ξύλινο πλαίσιο. εξουσιοδότηση 12 μηνών σχετικά με το τυποποιημένο PU δέρμα, εξουσιοδότηση 36 μήνα σχετικά με το τεχνητό δέρμα κορυφαίας ποιότητας.
  5. Παρέχετε την υπηρεσία αποστολής; - Ναι, θα αγαπούσαμε να βοηθήσουμε μια καλή στέλνοντας αποστολέα για τον πελάτη μας, και να σας παρέχουμε τα καλύτερα έξοδα αποστολής (δεδομένου ότι εμείς γνωστοί) για την αναφορά σας. Εν τω μεταξύ, εάν μπορείτε να βρείτε καλύτερα το ένα από μόνοι σας, είμαστε πολύ ανοικτοί για να συνεργαστούμε με δικούς σας.
  6. Πού μπορώ να πάρω τις νεώτερες πληροφορίες περίπτωσής σας; - Η υποδοχή ακολουθεί το επίσημο facebook @SendyFurniture μας, θα τοποθετήσουμε το νεώτερο προϊόν και τις επιτυχείς εικόνες προγραμμάτων μας εκεί.

 

 

 

Ib-1140 εμπορική προδιαγραφή διατάξεων θέσεων θαλάμων
Όνομα στοιχείων Ib-1140 εμπορική διάταξη θέσεων θαλάμων
Στο ύφος  Σύγχρονος
Χρησιμοποιημένος για Εστιατόριο, φραγμός, καφέδες και ξενοδοχείο, γάμος
Επί παραγγελία Μέγεθος, χρώμα επί παραγγελία
Τύπος παραγωγής Τρέχουσα παραγωγή
Θέση προέλευσης Πόλη Foshan, Κίνα
Όγκος 2.6cbm (1pcs σε ένα χαρτοκιβώτιο)
Εγκαταστήστε ΝΑΙ
Εσωτερική & υπαίθρια χρήση Εσωτερικός

 

Αποκτήστε την καλύτερη τιμή για

Διάταξη θέσεων πάγκων θαλάμων εστιατορίων ξενοδοχείων με τον επικαλυμμένους βραχίονα βελούδου και το πόδι χρωμίου χάλυβα
Διάταξη θέσεων πάγκων θαλάμων εστιατορίων ξενοδοχείων με τον επικαλυμμένους βραχίονα βελούδου και το πόδι χρωμίου χάλυβα
Να συνεχίσει
Λαϊκή κατηγορία Όλα